De ce dupa40.ro?

De ce Dupa40.ro? Simplu. Avem peste 40. Avem copii. Avem rate la bancă. Multe, pre prea mulți ani. Avem dureri de spate și implanturi dentare. Erecțiile nu mai sunt la fel. Orgasmul îl mimăm cu mai multă experiență. Două numere consecutive sunt posibile numai după un preludiu prelungit, în care discutăm despre politică externă, literatură rusă și sport, și o sesiune de recuperare prelungită după prima repriză.

Pe ele maturitatea le avantajează; diplomația de tip „ești obosit, tu poți mai mult de atât” a devenit o artă meșteșugită, uneori chiar o rutină.

Nu ne mai asortăm cu „populația activă”. Nu mai suntem utili decât pentru subalternii care așteaptă promovări, iar pentru asta se prefac că ne înțeleg, că contăm. Top managementul, de orice vârstă, ne (re)amintește însă câte parale facem.

Colegii care ne-ar putea fi copii cred le știu pe toate. Din acest motiv nu mai avem ce să-i învățăm. Uneori, de dragul sentimentului de integrare, îi lăsăm chiar să ne învețe ei pe noi cum se fac copiii.

Dincolo de toate acestea, argumentul suprem al acestui proiect online este faptul că numai cei peste 40 ar accesa un website pe care se „și” scrie. Numai noi mai citim; tineretul este prea pragmatic pentru a-ți pierde timpul cu texte ce depășesc un status de Instagram.

Din acest motiv, noi, babalâcii de peste 40 ne coalizăm și scriem (numai) pentru ai noștri!

Fotografia care ilustrează acest articol aparține lui Jacob Townsend și a fost preluată de pe Unsplash.

1 Comment

Add Yours

Lasă un răspuns