Tinder. Tips & Tricks

Anul 2020 a fost unul al schimbărilor pe plan sentimental. Din cauza pandemiei principalul bazin de recrutare al relațiilor amoroase – sălile de dans – au fost închise. Așa că am descoperit Tinderul. Fiind Crăciun, voi șerui gratis concluziile mele precum și tips & tricks pentru începători.

Tinderul este locul unde cererea întâlnește oferta. Nu în ultimul rând, este perfect adaptat la cei peste 40, fiind simplu de utilizat. Când găsești o poză care îți place, dai swipe la dreapta (Like), după care aștepți eventualele reacții.

Și uite așa, socializarea, discuțiile și pipăielile de vineri seara în sala de dans sunt înlocuite cu ore în șir de ținut telefonul în mână.

O dată stabilită conexiune virtuală, urmează un mini-interviu de tip ASL PLS care determină rapid dacă urmează sau nu o video-conferință pe Zoom sau pe Skype.

Îndată ce sunt depășite scuzele de tip „poza de pe Tinder este mai veche, dinainte de pandemie, când eram mai activă și nu mă îngrășasem”, lucrurile pot deveni agreabile, mai ales dacă sunt stropite cu alcool.

Sunt șanse mari ca după 1 oră de video-chat să afli dacă partenera de conversație are sau nu în recuzită lenjerie sexy, ce o incită fizic și să stabiliți prima întâlnire la tine sau la ea. Musai vineri seara, când cu toții avem nevoie de relaxare după o săptămână de muncă.

Așa că vineri, după o curățenie cum nu ai mai făcut de mult, o aștepți cu o sticlă de vin mai decent și cu o cină menită să netezească stângăcile inerente primului contact fizic.

După această spargere elegantă a gheții, lucrurile se precipită. Atât tu, cât și ea, nu ați investit atâta timp doar pentru a discuta politică. Lucrurile avansează la îmbrățișări și pipăieli, textilele inutile sunt eliminiate cu eficiență, iar magia la orizontală se instalează. După maxim 5 minute, în timp ce îi spui cât de minunată a fost, o privești întrebându-te dacă o vei mai revedea vreodată.

Cu puțin noroc, lista ei de opțiuni nu este foarte extinsă, îi convine apartamentul tău și faptul că speli vasele după masă. Așa că va reveni, mereu vineri seara. Sâmbătă vă veți bea cafeaua împreună și veți avea ceva activități sociale și culturale. Acestea vor fi urmate de o nouă seară romantică urmată de un somn reconfortant.

Duminică până-n prânz ea va pleca acasă. Amândoi aveți nevoie de odihnă pentru o nouă săptămână de muncă. Mesajele scurte pe WhatsApp îți vor confirma dacă mai trebuie să faci vineri curățenie în apartament.

Fotografia care iliustrează acest text aparține lui Toa Heftiba și a fost preluată de pe Unsplash.

Lasă un răspuns