M-am angajat

Da, m-am angajat. Nu la firma de reclame pe Google – Pay Per Click Agency – cum se alintă colectivul tânăr de acolo, ci la una de dinozauri ca mine.

Greu de crezut, dar nu mai sunt martalogul din cameră. Ba chiar sunt alintat de unii colegii cu apelativul „tinere”, un lucru care aproape că mă face să am erecție.

Intru devreme, ies devreme. Fac ore suplimentare doar când am chef. Ba mai mult, am chiar și zile de telemuncă când mă trezesc mai târziu și sunt liber mai devreme.

Și pentru că sunt salariat care are timp și pentru viață personală, mi-am luat un curs de înot la bazinul din cartier. Prima ședință nu a fost un succes. Tânara instructoare, o tipă la vreo 45-50 de ani, m-a pus să-i urmăresc mișcările de picioare. Chiar am încercat. Însă nu știu cum, privirile îmi alunecau incontrolabil pe fesele ei de piatră. Cum naibii să te concentrezi în aceste condiții?

Beau mai puțin. Mănânc la fel de mult și de rău. De la Mega, Lidl și Auchan, dar mai ales de la cantina de lângă serviciu. Chiar dacă nu este cea mai dietetică, mâncarea este gustoasă și multă. Poate ar trebui să înot mai des?!

Stau departe de gagicăreală la serviciu. Sunt atent să nu stric armonia extra-conjugală a cuiva. Pozez cu succes într-un imatur vrednic de milă, care trebuie ținut de mânuță chiar și până la toaletă.

Acum, că am bani de suc, poate ar trebui să-mi fac cont și de Tinder. Prea multe dame stau singure în fața tastaturii!

Fotografia care ilustrează acest material aparține lui David Siglin și a fost preluată de pe Unsplash.

Lasă un răspuns